Nieuws

Molendijk Schilt is verhuisd !

28 december 2016

We hebben nu een nog grotere opslagcapaciteit en grotere assortiment !

Wij zijn trots te melden dat we verhuisd zijn naar een groter pand. Door de gestage omzetgroei de laatste jaren hebben we onze opslag uit moeten breiden. Door deze uitbreiding hebben we tevens de mogelijkheid gekregen meer agentschappen te voeren. Hierdoor is ons productgamma nog breder geworden. Graag bespreken wij de toegevoegde waarde van onze producten voor uw activiteiten.

Lees verder

Molendijk Schilt gaat verhuizen!

09 oktober 2015

Wij kunnen met trots aankondigen dat binnenkort ons nieuwe pand in Schoonhoven in gebruik zal worden genomen.

Door gestaag stijgende verkoopcijfers is het mogelijk om uit te breiden naar een groter pand. Hierdoor hebben wij beschikking over een groter magazijn waardoor we meer artikelen direct uit voorraad kunnen leveren en u daardoor nog beter van dienst kunnen zijn. Door de verhuizing hebben wij ook nieuwe adres gegevens: Adres: De Diamant 12 - 2872 ZZ - Schoonhoven - Nederland E-mail : molendijk@schiltbv.nl Telefoon: (+31) 0182-388413

Lees verder

MATEXPO 2015 - Stand nummer 460 Hal 4

31 augustus 2015

Molendijk Schilt zal dit jaar deelnemen aan de MATEXPO. U vindt ons op stand nummer 460 in hal nummer 2. Wij nodigen u graag uit.

Op MATEXPO vindt u de nieuwste machines, technieken en materieel uit de bouwsector worden getoond: zwaar materieel voor de wegenbouw en de burgerlijke bouwkunde, bouwvoertuigen, werfuitrustingen, steigers, bouwliften, hoogtewerkers, omheiningen, bekistingen, veeg- en reinigingsmachines, bouwmaterieel, hulp- en wisselstukken, gespecialiseerde technieken, goederenbehandeling, machines voor recyclage van sloopafval.  

Lees verder

*NIEUW* in het assortiment: de DF20-A

05 juni 2015

Voor het eerst wordt de DF20-A zaag/slijpmachine van Diamond geïntroduceerd in Nederland.

De DF20-A is een ideale en onmisbare toevoeging aan uw gereedschapcollectie. Het nieuwe model is een toevoeging aan het assortiment van elektrische machines voor de constructie-industrie. Het is een multifunctionele zaag/slijpmachine die gebruikt kan worden op veel verschillende materialen zoals betonstaal, draadstaven, sloten, ketting, koperen buizen, stalen stangen etc. De machine is uitermate geschikt voor het zagen van betonstaal wat uit beton steekt. De machine is snel klaar voor gebruik en kan ook op plaatsen gebruikt worden waar niet veel ruimte beschikbaar is. Klik hier voor meer informatie over deze machine en de specificaties .

Lees verder

*NIEUW* HIT Boutenschaar zwart - met omklapbare handle

04 april 2015

Deze nieuw ontwikkelde boutenschaar is voorzien van een handig omklapbaar handvat.

Door het handvat om te klappen en op de grond te plaatsen is het mogelijk materialen stabiel en veilig te knippen. Het is tevens mogelijk om de schaar op de normale manier te gebruiken.

Lees verder

HIT Tools

09 januari 2014

Meer dan 50 jaar ervaring in topkwaliteit boutenscharen en knipgereedschap.

Voor de groothandel zijn wij rechtstreeks leverancier voor alle HIT gereedschappen. HIT staat reeds meer dan 50 jaar wereldwijd bekend als betrouwbare leverancier van diverse knipgereedschappen. Alle producten worden in Japan geproduceerd en zijn van een hoge en constante kwaliteit. Niet voor niks is de HIT boutenschaar wereldwijd een van de meest gebruikte boutenscharen. Voor meer informatie staan wij u graag te woord. Klik hier voor een overzicht van produkten.

Lees verder

De Beste Wensen

30 december 2014

Wij danken al onze relaties voor de gedane zaken in het afgelopen jaar.

Ondanks de moeilijke tijden in de bouwsector kunnen wij terugkijken op een geslaagd 2013. Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi, gezond en succesvol 2014.

Lees verder

Nieuwe website actief !

22 januari 2013

Het is zover! De nieuwe website van Molendijk Schilt BV is up and running! Hier vindt u alle informatie over onze producten, ons bedrijf en onze visie.

Graag tonen wij u onze nieuwe website met een duidelijkere structuur voor de klant. Onze leverbetrouwbaarheid en service blijven zoals u van ons gewend bent. Als u vragen of opmerkingen heeft horen wij dit graag van u. Veel plezier met het ontdekken van onze produkten!

Lees verder